Pregătește ingredientele. Spală și feliază fin ciupercile. Toarnă puțin ulei în oală. Adaugă ciupercile. Asezonează. Adaugă ficatul. Rumenește. Pune deoparte, amestecă cu coniac și ouă.
Umple și leagă carnea de vițel. Rumenește. Adaugă supa de vită ...
Pregătește ingredientele. Pune în oală în ordine: ceapa, 1/2 din dovleac, paste, ulei, restul de dovleac, supa și sucul de portocale. Timp de gătire: 7 minute. Adaugă brânza de capră, nucile pecan și ierburile. Amestecă să zdrobești dovleacul. ...
Separă pulepe de copănele și îndepărtează pielea. îndepărtează carnea de pe extremitățile copănelelor Adaugă uleiul în cuvă și rumenește puiul și cârnații, condimentând cu sare și piper, apoi adaugă condimentele și ceapa. Adaugă apă, apoi legumele la ...
Taie baconul în cubulețe mici. Într-un bol de salată, amestecă toate ingredientele. Formează bile din compoziție și rulează-le pentru a obține mici cârnăciori, pe care apoi unge-i cu ulei de măsline. Alege programul pentru Pește și apasă tasta OK. ...
Unge păstrăvii cu ulei de măsline. Alege programul pentru Pește și apasă tasta OK. Unge cu puțin ulei grătarul și, odată încălzit, așează păstrăvii pe grătar și închide capacul. Între timp, prepară sosul, amestecând usturoiul cu pătrunjelul (mărunți ...
Curăță și toacă mărunt ceapa. Încălzește uleiul într-o tigaie mare și prăjește ceapa la foc mare. Atunci când ceapa devine transparentă, adaugă oțetul balsamic. Adaugă zahărul și lasă la gătit timp de 30 de minute la foc mic. Toarnă compoziția în bor ...
Curăța de coajă dovleacul și taie-l în bucăți. Încălzește 100 ml de apă într-o crăticioară și adaugă sucul de lămâie și bucățile de dovleac. Gătește cu capacul pus timp de 10 minute. Împarte păstaia de vanilie în 2 și extrage semințele cu un cuțit, a ...
Folosind un mixer, mixează bine sfecla până obții un piure. Adaugă piureul într-o crăticioară, împreună cu zahărul. Gătește cu capacul peste timp de 35 de minute la foc mic și amestecă ocazional. Dulceața va fi gata atunci când devine fină ca textur ...
Pregătește ingredientele. Toarnă uleiul în oală. Rumenește ceapa cu usturoiul și chimenul. Adaugă cartofii. Adaugă lintea și supa. Asezonează după gust. Timp de gătire: 5 minute. Pasează cu blenderul și servește cu pătrunjel și lămâie. ...
Pregătește ingredientele. Unge cu ulei coșul pentru gătit la abur. Aranjează legumele, mozzarella și menta rânduri în coș și condimentează. Pune coșul în oală cu 20 cl de apă. Timp de gătire: 10 minute. Servește din coș sau transferă pe o farfurie. ...