Kebaburi în stil croat

Kebaburi în stil croat

Felul principal

  • 4

    Număr de persoane

  • Accesibil

    Cost

  • Uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 200 g carne de vită tocată
  • 200 g cotlet de porc tocat
  • 200 g miel tocat
  • 1 ceapă, decojită și tocată
  • 100 g bacon afumat
  • 1 vârf de chimion
  • 1 vârf de paprika
  • Piper
  • Ulei de măsline

Pregătire

Taie baconul în cubulețe mici.

Într-un bol de salată, amestecă toate ingredientele. Formează bile din compoziție și rulează-le pentru a obține mici cârnăciori, pe care apoi unge-i cu ulei de măsline.

Alege programul pentru Pește și apasă tasta OK.

Odată încălzit, așează cârnăciorii pe grătar și închide capacul. Gătește până culoarea indicatorului devine portocaliu.

Produse recomandate