Interiorul vasului de gătit are un înveliș cu o suprafață antiaderentă foarte rezistentă. Înainte de a o utiliza pentru prima dată, clătiți vasul cu apă fierbinte, uscați-l și turnați o jumătate de lingură de ulei pentru gătit. Întindeți uleiul cu atenție cu o lavetă curată.
Sunt foarte rare cazurile în care învelișul antiaderent se uzează în condiții de utilizare casnică obișnuită. Utilizarea și întreținerea corecte vor permite o performanță mai bună în timp. Cele mai multe cazuri de uzare a învelișului antiaderent prezintă urme de supraîncălzire, zgâriere și/sau curățare cu produse abrazive.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Învelișul antiaderent este rezistent la toate produsele chimice cunoscute și este construit astfel încât să nu se spargă sau să se desprindă în condiții normale de utilizare. În cazul în care vasul pentru gătit nu este utilizat corect și particulele învelișului sunt înghițite accidental, acest lucru nu constituie un pericol. Aceste particule nu sunt toxice și sunt aproape complet inerte. Acestea vor trece prin corp fără a fi absorbite.
Orice articol de bucătărie încălzit la o temperatură prea mare va cauza degajarea de fum. Cu toate acestea, fumul de la articolele de bucătărie antiaderente nu implică niciun risc pentru oameni sau animale, cu excepția păsărilor. Acestea au un sistem respirator deosebit de sensibil și, prin urmare, sunt sensibile la fum în general. Prin urmare, este suficient să urmați bunele practici de gătit și să nu supraîncălziți niciodată articolele de bucătărie.
delivery.information.popup.title
delivery.information.popup.text1
shipping.logistician.extlog
shipping.logistician.saplog
delivery.information.popup.text2
Preț recomandat
Acest preț este prețul de vânzare recomandat de Tefal către distribuitori