Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
1. Încălzește o tigaie grill. Taie zucchini în jumătăți egale, pe lungime și scoate semințele, lăsând 1 cm de miez la fiecare margine. Condimentează cu ulei de măsline, sare și piper roșu.
2. Pune zicchini în tigaie și gătește-l pentru 5 minute apoi întoarce-l pe cealaltă parte.
3. Taie conopida în bucăți, adaug-o în blender și mixează până devine foarte măruntă, apoi gătește-o la abur.
4. Curăță creveții, lăsând coada, apoi începe decorticarea lor. Gătește-i în puțin ulei de măsline sau prepară-i la grătar. Caramelizează-i în miere și condimentează cu sare, piper roșu, 1 linguriță de ulei de măsline, suc și coajă de lămâie, frunze de busuioc.
5. Umple zucchini cu creveții preparați și decorează cu frunze de busuioc.