Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Gătiţi tăiţeii în apă cu sare care fierbe, până se înmoaie. Scurgeţi-i bine şi daţi-i deoparte.
Puneţi wok-ul pe foc şi încingeţi-l bine. Adăugaţi puţin ulei de floarea soarelui şi fâşii de vită. Condimentaţi cu sare şi piper şi căliţi carnea timp de un minut, până când capătă o culoare maro pe toate părţile.
Scoateţi-o din tigaie şi aşezaţi-o pe un platou, menţinând-o la cald.
Mai adăugaţi puţin ulei de floarea soarelui şi tulpini de coriandru tocate, ghimbir, usturoi, ardei iute, piper şi dovlecel. Căliţi timp de un minut, până capătă o culoare maron deschis şi adăugaţi tăiţeii scurşi, apoi mierea.
Căliţi până ce tăiţeii sunt făcuţi şi picanţi, apoi adăugaţi vita preparată şi sucul rămas pe platou şi condimentaţi cu sos de soia, ulei de susan şi zeama de lime, pentru a echilibra aromele.
Presăraţi frunze de coriandru înainte de servire.