Tortillas cu carne de vită

Tortillas cu carne de vită

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 350 g de carne de vită tocată
  • 50 g de fasole roșie fiartă
  • 50 g de ceapă, curățată, tăiată felii subțiri
  • 75 g de ardei verde, curățat de semințe și tăiat felii de 3 cm
  • 1 lingurițe de pastă de tomate
  • 75 g de brânză cheddar sau Mimolette
  • 1 lingurițe condimente
  • Ulei
  • 2 foi de tortilla, de 20 cm
  • 2 frunze de salată

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Adaugă ceapa și ardeii, rumenește câteva min.

Adaugă pasta de roșii, fasolea, carnea și mirodeniile. Asezonează cu sare. Amestecă bine.

Timp de gătire: 3 minute.

Adaugă brânza. Amestecă. Așează pe tortilla frunza de salată, apoi umplutura.