Tortellini cu spanac

Tortellini cu spanac

Aperitiv

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 300 g de tortellini cu spanac și ricotta (sau de alt fel, după gust)
  • 100 g de spanac, fără codițe și tocat
  • 100 g de ciuperci champignon, tăiate jumătăți sau sferturi
  • 1/4 ceapă, tocată fin
  • 10 cl de apă
  • 10 cl de smântână dulce
  • 1 lingură de ulei
  • 2 linguri de parmezan ras
  • Sare, piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Adaugă ceapa și ciupercile. Rumenește timp de câteva minute. Adaugă spanacul și amestecă continuu.

Când s-a gătit spanacul, adaugă pastele, apa, sarea și piperul. Amestecă.

Timp de gătire: 3 minute.

Toarnă smântâna. Acoperă și lasă să se odihnească timp de 1 minut. Servește cu parmezan ras.