Tort Caprese

Tort Caprese

Desert

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 1 ou
  • 20 g de zahăr pudră
  • 20 g de zahăr
  • 40 g de ciocolată de menaj, 55% cacao, topită
  • 40 g de unt topit
  • 40 g de migdale tocate
  • 30 g de migdale decojite, prăjite și tocate
  • Tavă rotundă, tapetată
  • Zahăr pudră pentru decorat

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Amestecă ciocolata cu untul. Bate ouăle cu zahărul timp de 10 minute. Adaugă ciocolata cu untul și restul ingredientelor.

Toarnă într-o formă. Toarnă 200 ml de apă în oală. Pune coșul de gătit la abur și apoi forma.

Timp de gătire: 25 de minute.

Răstoarnă din formă. Lasă să se răcească. Presară cu zahăr pudră.