Tocană vegetariană

Tocană vegetariană

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 250 g de fasole boabe gătită (în Cookeo sau din conservă)
  • 100 g de seitan în bucăți mari
  • 1 cârnați vegetarieni, tăiați în două
  • 1 morcovi, curățați și tăiați pe lungime, apoi bucăți
  • 100 g de roșii, tocate
  • 1/2 cepe, tăiate sferturi și împănate cu 2 cuișoare
  • 1 linguriță de pastă de tomate
  • Ierburi aromatice
  • Ulei, sare, piper
  • 100 ml de supă de legume

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Încinge uleiul. Călește ceapa și morcovul timp de 3 minute. Adaugă pasta de roșii. Amestecă.

Adaugă fasolea, buchetul de ierburi, sarea și piperul. Amestecă. Pune deasupra seitanul și cârnații. Toarnă supa.

Timp de gătire: 5 minute.

Servește cald.