Tocană de vită cu supă miso

Tocană de vită cu supă miso

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 500 g de carne de vită (spată, rasol, diafragmă, antricot)
  • 300 ml de supă miso
  • 1 cepe, curățate și tăiate felii subțiri
  • 10 g de ghimbir curățat, tăiat felii subțiri
  • 250 g de germeni de fasole (sau varză chinezească feliată)
  • 1 fire de lemongrass
  • 400 g de tăieței de orez, fierți
  • 1 lingură de coriandru proaspăt, spălat și mărunțit
  • 1 lingură de mentă proaspătă, mărunțită
  • 1 lingură de ulei

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Curăță și toacă fin ceapa.

Spală și toacă fin menta proaspătă.

Toarnă uleiul în oală.

Încinge uleiul. Adaugă germenii de fasole. Sotează. Pune deoparte.

Adaugă în oală toate celelalte ingrediente, cu excepția ierburilor și tăițeilor.

Timp de gătire: 55 de minute.

Adaugă tăiețeii, ierburile și germenii de fasole. Așteaptă 5 minute. Servește cald.