Tocană de vită cu ienibahar

Tocană de vită cu ienibahar

Felul principal

  • 6

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 900 g de obraji de vită, tăiați fâșii
  • 660 g de mazăre congelată
  • 3 morcovi, curățați și tăiați bucăți mari
  • 1.5 cepe, tăiate felii subțiri
  • 3 lingurițe de pastă de tomate
  • 750 g de roșii, spălate și tăiate bucăți mari
  • 1.5 lingurițe de ienibahar
  • 2 linguri de ulei
  • Sare, piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Adaugă ceapa. Călește până devine translucidă. Adaugă pasta de roșii. Amestecă. Gătește 1 min.

Adaugă restul ingredientelor și 100 ml de apă. Asezonează cu sare și piper.

Timp de gătire: 25 minute.

Servește caldă.