Tocană de somon

Tocană de somon

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 300 g de file de somon, tăiat în bucăți de cca 30 g
  • 100 g de ciuperci champignon feliate subțire
  • 1/2 ceapă, mărunțită
  • 100 g de morcov, mărunțit
  • 50 g de midii, gătite
  • Ierburi aromatice
  • 1/2 fir de rozmarin
  • 10 cl de smântână (30% grăsime)
  • 10 cl de supă de pește
  • 1 lingură de pătrunjel, mărunțit

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Pune toate ingredientele în oală. Asezonează cu sare și piper. Acoperă etanș.

Timp de gătire: 3 minute.

Scoate rozmarinul și buchetul de ierburi. Servește cu pătrunjel și orez basmati.