Tocană de rasol de porc provensală

Tocană de rasol de porc provensală

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 250 g de rasol dezosat și gătit
  • 100 g de cârnați afumați, tăiați în bucăți de cca 20-25 g
  • 50 g de ardei galben, curățat de coajă și semințe și tăiat fâșii
  • 150 g de dovlecel, spălat și tăiat bucăți de cca 75 g
  • 300 g de roșii, spălate și tăiate jumătăți
  • 1/2 ceapă roșie, curățată și tăiată sferturi
  • 6 măsline verzi fără sâmburi, marinate cu ierburi
  • 1/2 fir de rozmarin proaspăt
  • 130 g de griș cu granulație medie

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Curăță de semințe ardeiul galben și taie în fâșii.

Taie rasolul în bucăți de 125 g.

Pune bucățile de rasol în oală. Adaugă cârnații.

Adaugă legumele, măslinele, rozmarinul și 650 ml de apă. Nu adăuga sare.

Timp de gătire: 10 minute.

Acoperă grișul cu supă. Lasă 5 minute să se umfle.

Servește cald.