Tocană cu cârnați

Tocană cu cârnați

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 300 g de cârnați (Morteau sau Montbéliard) feliați
  • 5 g de ghimbir mărunțit
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 cepe, curățate, tăiate mărunt
  • 200 g de roșii tăiate mărunt
  • 1/2 linguriță de chili măcinat
  • 1 fir de cimbru
  • 1/2 linguriță de turmeric
  • 100 ml de apă

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Rumenește ceapa timp de câteva minute.

Adaugă cârnații, ghimbirul, roșiile cu cimbrul, turmericul, chili și apa.

Timp de gătire: 4 minute.

Servește tocana cu orez.