Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Timp de pauză
Mousse de ciocolată albă: Amestecă zahărul şi gălbenuşurile de ou. Adaugă amidonul de porumb, peste care ai turnat gelatină vegetală şi amestecă bine pentru a evita formarea de cocoloaşe. Adaugă treptat laptele şi aromatizează cu seminţe de vanilie (desfă păstaia şi scoate seminţele). Toarnă amestecul într-o cratiţă.
Pune cratiţa pe aragaz la foc mediu, amestecând constant, până se îngroaşă compoziţia.. Redu focul. Adaugă ciocolata albă. Ţine compoziţia pe foc şi amestecă până când se topeşte ciocolata. Acoperă cu folie alimentară (care trebuie să rămână în contact cu suprafaţa cremei, pentru a împiedica formarea unei pelicule uscate). Lasă amestecul la răcit (fără a-l introduce în frigider).
Bate frişca lichidă. Când crema de ciocolată albă este aproape rece, adaugă frişca bătută în 2 etape. Pune amestecul într-o pungă pentru ornat. Lasă amestecul la frigider până se răceşte complet. Pentru sirop, încălzeşte cafeaua şi zahărul. Aromatizează cu alcoolul. Lasă să se răcească.
Înmoaie pişcoturile în acest sirop şi aranjează-le în vase ramekin sau în vasul din care se face servirea. Ornează pişcoturile cu mousse-ul de ciocolată albă.
Chiar înainte de servire, presară pudră de cacao neagră.
Găsiți condițiile de garanție pentru produse
Găsiți centrele de reparații
Găsiţi instrucţiunile de utilizare a produselor dvs. Tefal.
Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție.