Supă de linte și ierburi

Supă de linte și ierburi

Aperitiv

  • 6

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 300 g de linte fiartă
  • 300 g de morcovi, tăiați cubulețe
  • 1 ceapă, curățată și tăiată mărunt
  • 120 g de cubulețe șuncă afumată sau neafumată
  • 300 g de cartofi, decojiți și tăiați cubulețe
  • 900 ml de supă de pui sau de legume
  • 1 lingură de pătrunjel, spălat și mărunțit
  • 1 lingură de tarhon, spălat și mărunțit
  • 3 linguriță de muștar simplu

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Curăță și toacă cuburi morcovii.

Curăță și toacă fin ceapa.

Curăță și toacă cuburi cartofii.

Pune în oală toate ingredientele, cu excepția ierburilor (pătrunjel și tarhon) și a muștarului. Nu adăuga sare.

Timp de gătire: 5 minute.

Adaugă muștarul și ierburile. Amestecă și servește.