Supă de găină

Supă de găină

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 170g carne de găină
  • 1/2 morcov
  • 1/4 păstârnac
  • 1/4 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 1/4 ardei gras
  • 1/4 țelină mică
  • 1 lingură de ulei
  • Fidea
  • 0.5l apă

Pregătire

Curăță legumele și taie-le în bucăți mari, iar morcovul rondele.

Spală carnea și taie-o în bucăti.

Adaugă uleiul și carnea.

Călește 1 minut.

Adaugă legumele, apa, sarea și piperul.

Gătește la presiune înaltă.

Păstrează în supă doar morcovul și carnea. Adaugă fideaua.

Fierbe.

Se servește caldă, cu pătrunjel verde tocat mărunt.