Supă cu trei feluri de fasole

Supă cu trei feluri de fasole

Aperitiv

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 50 g de fasole verde, spălată și tăiată bucățele
  • 50g de fasole boabe gătită
  • 50 g de fasole roșie gătită
  • 30 g de paste mici
  • 1/4 ceapă, curățată și tocată fin
  • 50 g de cubulețe de șuncă afumată sau neafumată
  • 10 frunze de busuioc proaspete, spălate și tocate mărunt
  • 2 linguri de parmezan ras (sau altă brânză)
  • 350 ml de supă de legume (sau apă)
  • Sare, piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Curăță și toacă mărunt ceapa.

Spală și toacă fin frunzele de busuioc proaspăt.

Pune ingredientele în oală, cu excepția parmezanului și busuiocului. Asezonează.

Timp de gătire: 5 minute.

Împarte în porții. Decorează cu busuioc și parmezan.