Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Spală şi taie căpşunile în 2-4, în funcţie de dimensiune.
Spală sparanghelul şi înlătură frunzele de-a lungul tulpinii. Rumeneşte feliile de bacon şi apoi scoate-le din tigaie.
Pune puţin ulei în tigaie. Sparanghelul se rumeneşte şi se glazurează în ulei de măsline. Când ajunge la textură al dente, înlătură glazura cu oţet balsamic. Opreşte focul. Adaugă căpşunile în timp ce amesteci bine, până sunt şi ele acoperite cu oţet.
Aşează feliile de bacon în farfurii. Aranjează sparanghelul şi căpşunile deasupra.
Ornează cu fâşii de parmezan, sare, piper şi un strop de ulei de măsline.
Găsiți condițiile de garanție pentru produse
Găsiți centrele de reparații
Găsiţi instrucţiunile de utilizare a produselor dvs. Tefal.
Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție.