Sos Bolognese haute cuisine

Sos Bolognese haute cuisine

Felul principal

  • 6

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 720 g de carne de vită tocată
  • 1.5 cepe, tăiate felii subțiri
  • 300 g de morcovi, tăiați felii subțiri
  • 900 g de roșii tăiate mărunt
  • 100 ml de vin roșu
  • 150 g de șuncă
  • Sare și piper
  • 3 linguri de ulei
  • 3 g de usturoi mărunțit
  • 90 g de țelină, tăiată felii subțiri

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toacă mărunt ceapa.

Taie usturoiul felii.

Toarnă uleiul în oală.

Rumenește carnea. Adaugă bucățelele de șuncă, ceapa și morcovii.

Toarnă vinul. Adaugă roșiile pasate și usturoiul. Asezonează cu sare și piper.

Timp de gătire: 30 de minute.

Servește cu paste.