Sarmale de porc

Sarmale de porc

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 200g carne tocată de porc
  • 40g orez
  • 1 ceapă roșie
  • 200ml suc de roșii
  • 1 lingură pastă de roșii
  • 1 varză murată
  • Afumătură
  • 1 foaie de dafin
  • 1 linguriță de boia dulce
  • Piper boabe, cimbru, maghiran

Pregătire

Curăță ceapa și taie-o mărunt. Spală orezul.

Pune carnea tocată într-un bol mare.

Pune uleiul și ceapă în oală.

Călește 1 min. Pune orezul, pastă roșii, sare, condimente.

Pune sarmalele cu afumătura, suc roșii, varza tocată, apă

Gătește la presiune înaltă.

Servește sarmalele calde, cu mămăligă și ardei iute.