Salată cu paste, șuncă și roșii

Salată cu paste, șuncă și roșii

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 160 g de paste farfalle
  • 320 ml de supă de legume
  • 2 felii de șuncă prăjită, tăiată fâșii
  • 75 g de roșii cherry tăiate în 2
  • 30 g de ceapă, mărunțită
  • 10 g de unt
  • Sare și piper
  • 1 lingură de busuioc mărunțit
  • 40 g de brânză Gruyère rasă

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Pune supa de legume, pastele, roșiile și ceapa în oală. Amestecă.

Timp de gătire: 6 minute.

Lasă 2 minute, adaugă șunca și brânza Gruyère. Presară busuioc și servește.