Salată cu năut și susan

Salată cu năut și susan

Aperitiv

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 150 g de năut uscat, hidratat 12 ore
  • 10 g de ceapă verde, tăiată felii subțiri
  • 1 căței mici de usturoi
  • 1/2 lingurițe de chimen măcinat
  • 1 vârfuri de cuțit de pudră de chili (opțional)
  • 1 linguri de coriandru proaspăt,mărunțit
  • 10 g de tahini (pastă de susan)
  • 80 g de iaurt
  • Sare, piper
  • 1 linguri de semințe de susan prăjite

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Amestecă toate ingredientele, cu excepția năutului. Asezonează cu sare și piper. Lasă la rece.

Pune năutul în oală. Acoperă cu apă.

Timp de gătire: 13 minute.

Clătește năutul în apă rece. Adaugă în sos.