Risotto cu hrișcă și gălbiori

Risotto cu hrișcă și gălbiori

Aperitiv

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 100 g de hrișcă decorticată
  • 20 g de hrișcă prăjită (cașă)
  • 100 g de ciuperci
  • 1 cepe, tocate mărunt
  • 250 ml de supă de legume
  • 1 lingură de mascarpone
  • 2 linguri de parmezan ras
  • Sare, piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Curăță ciupercile. Taie-le bucăți. Toarnă uleiul în oală.

Rumenește ciupercile timp de 5 minute. Adaugă ceapa. Gătește timp de 2 minute.

Adaugă cele două tipuri de hrișcă și supa. Asezonează dacă mai este necesar.

Timp de gătire: 4 minute.

Adaugă brânza mascarpone și parmezanul. Amestecă.