Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Curăţă şi taie fin cepele franţuzeşti. Toacă câteva fire de coriandru. Curăţă creveţii şi taie-i în 3 (cu excepţia a 8 creveţi care vor fi folosiţi pentru decorare).
Încălzeşte supa intr-o oală. Într-o tigaie wok, încălzeşte uleiul şi rumeneşte creveţii (atât bucăţile tăiate, cât şi cei întregi).
Scoate creveţii şi pune cepele în loc. Glazurează fără să le rumeneşti prea mult. Adaugă orezul. Amestecă bine şi sotează mixul capătă o textură uşor transparentă.
Pune vinul alb şi amestecă până scade. Adaugă supa câte un polonic odata, amestecând continuu. Când orezul este fiert, adaugă crema de brânză, coriandru şi creveţii tăiaţi.
Amestecă. Presară parmezan ras deasupra şi apoi şi creveţii întregi. Acoperă şi lasă să stea timp de 3 minute înainte de servire.
Găsiți condițiile de garanție pentru produse
Găsiți centrele de reparații
Găsiţi instrucţiunile de utilizare a produselor dvs. Tefal.
Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție.