Ravioli cu nucă și gorgonzola

Ravioli cu nucă și gorgonzola

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 12 paste ravioli umplute
  • 100 g de buchețele mici de broccoli, spălate
  • 70 g de gorgonzola (sau roquefort sau altă brânză albastră)
  • 25 g de rață afumată, tocată
  • 50 g de ceapă, mărunțită
  • 125 g de smântână grasă
  • 30 g de nuci curățate și tocate
  • 280 ml de supă de legume (sau apă)
  • 1 lingură de pătrunjel, spălat și tocat
  • 1 lingură de ulei de măsline

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Călește ceapa. Adaugă rața, apoi smântâna proaspătă, gorgonzola și a șaptea parte din supă. Amestecă, apoi dă deoparte.

Toarnă restul de supă. Adaugă pastele ravioli și broccoli.

Timp de gătire: 4 minute.

Scurge. Adaugă sosul, nucile și pătrunjelul.