Ramen picant cu ghimbir și varză

Ramen picant cu ghimbir și varză

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 4 felii de ghimbir proaspăt
  • 50 cl supă de legume
  • 1 pak choï mare (sau 2 mici)
  • 2 frunze de varză
  • 3 lingurițe de ulei de susan prăjit
  • 1 cățel de usturoi proaspăt tocat
  • Fulgi de ardei chilli roșu, după gust
  • 1 lingură de pastă albă de miso
  • 300 g ramen gătit
  • Frunze de coriandru

Pregătire

Încălzește uleiul de susan în tigaia ta Tefal apoi adaugă usturoiul tocat fin și fulgii de chilli. Gătește la foc mediu timp de 2 minute.

Adaugă pak choï-ul și varza, tocate, apoi gătește timp de 2 minute.

Adaugă supa de legume și dă focul tare, adăugând și feliile de ghimbir. Lasă frunzele la infuzat timp de 5 minute la foc mic. Adaugă pasta miso, amestecă bine și apoi adaugă si ramenul.

Servește ramenul împreună cu supa și coriandrul tocat.