Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Decojește și toacă usturoiul și cepele, spală ciupercile și taie-le piciorușele apoi feliază-le. Încălzește uleiul de rapiță în tigaia ta Tefal atunci când indicatorul Thermo-Signal™ devine roșu intens. Călește cepele și usturoiul la foc mediu timp de 5 minute.
Adaugă quinoa după care dizolvă cubul în 45 cl de apă fierbinte apoi adaugă-l în tigaie. Lasă la gătit timp de 20 de minute la foc mediu.
Adaugă ciupercile și gătește până când compoziția absoarbe în întregime supa, aproximativ 15 minute. Presară cu sare și piper după gust și adaugă parmezanul și pătrunjelul.
Găsiți condițiile de garanție pentru produse
Găsiți centrele de reparații
Găsiţi instrucţiunile de utilizare a produselor dvs. Tefal.
Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție.