Quinoa de usturoi sănătos, cu pătrunjel și ciuperci

Quinoa de usturoi sănătos, cu pătrunjel și ciuperci

  • 4

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 200 g quinoa
  • 400 g mix de ciuperci
  • 2 căței de usturoi
  • 2 cepe roșii
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 1 cub pentru supă de legume
  • 2 linguri de pătrunjel tocat
  • 1 lingură de ulei de rapiță
  • Sare
  • Piper

Pregătire

Decojește și toacă usturoiul și cepele, spală ciupercile și taie-le piciorușele apoi feliază-le. Încălzește uleiul de rapiță în tigaia ta Tefal atunci când indicatorul Thermo-Signal™ devine roșu intens. Călește cepele și usturoiul la foc mediu timp de 5 minute.

Adaugă quinoa după care dizolvă cubul în 45 cl de apă fierbinte apoi adaugă-l în tigaie. Lasă la gătit timp de 20 de minute la foc mediu.

Adaugă ciupercile și gătește până când compoziția absoarbe în întregime supa, aproximativ 15 minute. Presară cu sare și piper după gust și adaugă parmezanul și pătrunjelul.