Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Folosind sfoară de bucătărie din bumbac, leagă cimbrul, pătrunjelul și frunzele de dafin într-un buchet.
Încălzește tigaia ta Tefal până când indicatorul Thermo-Signal devine roșu intens. Adaugă baconul și gătește-l până devine rumen, aproximativ 10 minute. Folosește o lingură cu fante pentru a transfera feliile de bacon într-o farfurie cu prosoape de hârtie pentru a trage uleiul din baron, lăsând grăsimea acestuia în tigaie.
Mărește focul la mediu-mare. Presară sare și piper peste pui și gătește-l în 3 tranșe până devine rumen, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, apoi transferă-l într-o farfurie.
Adaugă ceapa, morcovii și usturoiul în vas și gătește până ceapa se înmoaie, aproximativ 4 minute. adaugă pasta de toamte și făina și gătește timp de 1 minut.
Adaugă vinul, bulionul, puiul și legătura de ierburi aromatice. Dă totul în fiert, acoperă cu un capac și lasă la gătit timp de 10 minute. După, scoate capacul și gătește până puiul este bine gătit, aproximativ 10 minute. Înlătura legătura de ierburi aromatice și adaugă baconul.