Pui cu rodie și nuci

Pui cu rodie și nuci

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui (se separă părțile superioare de inferioare)
  • 75 g de nuci curățate, tocate foarte fin
  • 3 linguri de melasă de rodie
  • 0,5 cepe, curățate și feliate subțire
  • 150 ml de supă de pui (sau apă)
  • 1/3 linguriță de ienibahar
  • 1 linguriță de ulei
  • 2 linguri de semințe de rodie
  • Sare, piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Călește bucățile de pui. Scoate carnea. Adaugă ceapa. Călește ceapa. Adaugă nucile, melasa și supa.

Amestecă până se omogenizează bine. Adaugă ienibaharul, sarea și piperul, și bucățile de pui.

Timp de gătire: 15 minute

Adaugă semințele de rodie și servește cu orez și griș.