Pui cu lime și cocos

Pui cu lime și cocos

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui (părțile superioare și inferioare separate)
  • 1 vinete, spălate și tăiate în bucăți de 2-3 cm
  • 1 limes (zeama)
  • 3 fire de ceapă verde, tăiate in 2
  • 50 ml de lapte de cocos
  • 1 linguri de ulei de susan
  • 1 linguri de sos de pește
  • 1 linguri de coriandru proaspăt, mărunțit
  • 1 linguriță de semințe de susan prăjite
  • 5 g de amidon din porumb diluat cu puțină apă

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Marinează puiul în zeama de lime și sosul de pește. Adaugă uleiul de susan în oală.

Rumenește ceapa. Lasă deoparte. Rumenește puiul (în tranșe dacă este necesar). Amestecă zeama de marinadă cu amidonul de porumb.

Pune ceapa înapoi în oală. Adaugă zeama de marinadă, laptele de cocos și vânăta.

Timp de gătire: 13 minute.

Decorează cu coriandru și semințe de susan. Servește cald.