Porc cu chili și caju

Porc cu chili și caju

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

Ingrediente

  • 300 g de file de porc, feliat foarte subțire
  • 1.5 linguri de ulei de arahide
  • 2 cepe verzi, tăiate în bucăți de 3 cm
  • 25 g de caju prăjit
  • 1/ 2 linguri de sos de pește
  • 1/2 lingură de sos de stridii
  • 1 lingură de pastă de chili
  • 1/2 lingură de busuioc , spălat și mărunțit (sau coriandru proaspăt)

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Călește ceapa. Adaugă carnea de porc. Rumenește timp de 4 minute pe toate părțile. Adaugă sosurile și piperul. Amestecă timp de 4 minute.

Decorează cu caju și busuioc. Servește cald.