Pește Pollock gătit la abur cu legume și nuoc nam

Pește Pollock gătit la abur cu legume și nuoc nam

  • 4

    Număr de persoane

  • Accesibil

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 4 fileuri de pollock
  • 4 morcovi
  • 2 praz
  • 1 lime
  • 2 lingurițe sos nuoc mam
  • 1 lingură codiandru proaspăt tocat
  • 1 lingură mentă proaspătă tocată
  • 400 g Quinoa

Pregătire

Gătește 400 g de quinoa pentru 10 minute în oala ta antiaderentă Tefal, împreună cu menta tocată. Decojește morcovii și taie-i în felii subțiri. Spală prazul, îndepărtează extremitățile și feliază-l.

Adaugă fileurile de pește în coșul pentru gătit la abur. Adaugă legumele feliate și presară cu suc de lime și sos nuoc mam.

Gătește la abur pentru 10 minute. Servește cu coriandru proaspăt tocat.