Papricaș de pui

Papricaș de pui

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 200g carne de pui
  • 1 ceapă
  • 1 ardei capia
  • 80ml apă
  • 1 roșie
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lingură de boia dulce
  • 1 lingură de făină
  • 1 lingură de ulei

Pregătire

Curăță legumele și taie-le mărunt.

Taie carnea în bucăți.

Adaugă uleiul și călește ceapa 1 minut.

Adaugă carnea și călește încă 1 minut.

Adaugă restul ingredientelor, sare și piper.

Gătește la presiune înaltă 10 minute.

Se servește cald, cu găluște din faină, și pătrunjel.