Panna cotta cu fistic

Panna cotta cu fistic

Desert

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 200 ml de lapte
  • 12 g de zahăr
  • 12 g amidon din porumb
  • 1 linguriță de apă de flori de portocal
  • 40 g de miere
  • 40 ml zeamă de lămâie proaspăt stoarsă
  • 1/2 foi de gelatină înmuiate în apă rece
  • 60 ml de apă
  • 1 lingură fistic crud nesărat, mărunțit

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Într-un bol amestecă zahărul și amidonul de porumb.

Pune în oală laptele, apa de flori de portocal și amestecul de zahăr și amidon. Amestecă până dă în clocot.

Toarnă în forme. Clătește oala. Pune zeama de lămâie, apa, mierea și gelatina scursă în oală.

Timp de gătire: 1 minut.

Toarnă în forme. Răcește timp de 12 ore. Decorează cu boabe de fistic.