Panna cotta cu căpșuni

Panna cotta cu căpșuni

Desert

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

Ingrediente

  • 1 foi de gelatină (2 g) înmuiate în apă rece
  • 5 cl de lapte
  • 15 cl de smântână (30% grăsime)
  • 15 g de zahăr
  • 1/3 păstaie de vanilie rasă
  • 200 g de căpșuni
  • 1 linguri de miere lichidă

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Înmoaie gelatina în apă rece.

Toarnă mierea în oală. Adaugă căpșunile.

Fierbe. Scoate căpșunile. Lasă lichidul în oală. Adaugă restul ingredientelor. Amestecă și dă în clocot.

Transferă în boluri de servit. Răcește timp de 12 ore. Servește cu căpșuni.