Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Timp de pauză
1. Dizolvă drojdia în apa caldă (aproximativ la 30 de grade) și amestecă bine.
2. În bol amestecă făina și sarea, adaugă drojdia și frământă cu mâna. Adaugă apa, uleiul și continuă să amesteci.
3. Frământă aluatul pâmă obți o compoziție omogenă (cel puțin 10 minute). Formează o bilă și așeaz-o îm mijlocul bolului. Lasă aluatul la dospit, la loc călduros, timp de 30 de minute.
4. Învepe să coci prima față a pâinii: închide capacul aparatului, dar nu-l bloca. Selectează programul Coacere (Bake), acesta este setat automat pentru 40 de minute. Apasă START.
5. Pentru a coace cea de a doua față a pâinii, întoarce-o pe partea cealaltă, alege programul Coacere (Bake), setează timerul la 30 de minute și apasă START.
Găsiți condițiile de garanție pentru produse
Găsiți centrele de reparații
Găsiţi instrucţiunile de utilizare a produselor dvs. Tefal.
Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție.