Orez egiptean

Orez egiptean

Aperitiv

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 100 g de orez basmati
  • 150 g de creveți congelați, decorticați
  • 100 g de spanac, spălat și mărunțit
  • 1 pahar de pătrunjel, spălat și mărunțit
  • 1 cățel de usturoi, curățat
  • 2 frunze de dafin
  • 1/3 linguriță de scorțișoară măcinată
  • 1 lingură de ulei
  • 200 ml de apă
  • Sare, piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Adaugă creveții, pătrunjelul, spanacul și usturoiul. Amestecă și gătește până se înmoaie spanacul.

Adaugă restul ingredientelor. Asezonează cu sare și piper.

Timp de gătire: 7 minute.

Servește.