Musaca de vită cu vânătă

Musaca de vită cu vânătă

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 250 g de carne de vită tocată
  • 300 g de vinete, spălate și tăiate cubulețe (1 cm)
  • 1/2 cepe, curățate, tăiate felii subțiri
  • 200 g de roșii decojite (din conservă), tăiate cubulețe
  • 1 lingură de busuioc proaspăt, mărunțit
  • 50 ml de sos bechamel (din cutie)
  • Sare și piper
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 35 g de brânză Emmental, rasă
  • 1 căței de usturoi, mărunțiți

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toacă mărunt ceapa.

Toacă felii usturoiul.

Toacă fin busuiocul.

Toarnă uleiul în oală.

Rumenește carnea. Scoate-o. Rumenește vinetele. Adaugă ceapa și usturoiul.

Adaugă roșiile și sosul béchamel. Adaugă din nou carnea, sare și piper.

Timp de gătire: 8 minute.

Adaugă brânza Emmental, busuioc tocat și servește!