Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 300 g de carne de vită tocată
  • 1/2 cepe, tăiate mărunt
  • 500 g de cartofi, tăiați cuburi
  • 1 linguri de ulei
  • 50 g de unt
  • 8 cl de apă
  • Sare, piper, nucșoară, ierburi aromatice
  • 1 căței de usturoi
  • Brânză Gruyère rasă
  • Vas de copt pentru cuptor

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală și adaugă ceapa.

Rumenește ceapa. Adaugă carnea de vită și amestecă în timpul gătitului. Asezonează. Transferă într-un vas pentru copt.

Adaugă cartofii, untul, usturoiul, ierburile și apa în oală. Asezonează cu sare, piper și nucșoară.

Timp de gătire: 10 minute.

Pasează toate ingredientele. Așează carnea. Presară brânză Gruyère, dă la cuptor până se rumenește.