Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Fierbe mazărea congelată într-o cantitate mare de apă. Scurge şi răceşte rapid în apă cu gheaţă pentru a menţine culoarea verde aprins. Amestecă cu pasta wasabi, sare şi smântână. Trece amestecul printr-o strecurătoare fină pentru a obţine un piure perfect omogen.
Decojeşte mazărea proaspătă şi găteşte-o ca pe cea congelată. Răceşte şi pune deoparte.
Rumeneşte bucăţile de peşte în ulei. Când sunt gata, adaugă untul şi seminţele de vanilie. Menţine pe foc, acoperind cu grăsime, până devin aurii. Mută peştele într-un vas compatibil cu cuptorul şi păstrează în cuptor la o temperatură de 70°c până scade sosul.
Înlătură glazura cu vin alb şi lasă să scadă. Adaugă smântâna şi lasă să scadă. Condimentează cu sare şi piper. În acelaşi timp reîncălzeşte piureul de mazăre.
Împarte piureul pe farfurii. Presară mazărea întreagă deasupra. Asează bucăţile de peşte peste şi stropeşte-le cu sos.
Găsiți condițiile de garanție pentru produse
Găsiți centrele de reparații
Găsiţi instrucţiunile de utilizare a produselor dvs. Tefal.
Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție.