Miel haiducesc

Miel haiducesc

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 400 g de spată de miel tăiată în cuburi de 30/40 g, date prin făină
  • 1 ceapă, mărunțită
  • 100 g de morcovi curățați, tăiați bastonașe
  • 200 g de ciuperci, spălate
  • Ierburi aromatice
  • 1 cățel de usturoi mărunțit
  • 200 g de cartofi, curățați și tăiați bucăți mari
  • 1 lingură de ulei
  • Sare și piper
  • 100 ml de apă

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Rumenește carnea (în tranșe dacă este necesar). Scoate carnea. Rumenește ciupercile.

Adaugă apa, carnea și restul ingredientelor, încheie cu cartofii. Asezonează.

Timp de gătire: 15 minute.

Servește cald cu mămăligă!