Legume cu tofu gătite înăbușit

Legume cu tofu gătite înăbușit

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 350 g tofu solid
  • 1 broccoli mic
  • 2 ardei chilli chilli
  • 2 morcovi
  • 4 cepe verzi
  • 8 ciuperci paris
  • 3 căței de usturoi
  • 2 linguri de ulei vegetal
  • 1 lingură de ulei de susan prăjit
  • 1 lămâie Combawa
  • 6 ml sos de soia
  • Sare
  • Piper

Pregătire

Tamponează tofu-ul cu un prosop de bucătărie și taie în cubulețe. Decojește și toacă usturoiul și cepele. Spală florile de broccoli. Spală și feliază ciupercile. Decojește și feliază morcovii.

Curăța ardeii, înlătură semințele și taie-i în bucățele mici. În tigaia ta wok antiaderentă, încălzește uleiul vegetal și ce de susan la foc mare. Prăjește tofu-ul cubulețe și chilli-ul până când devin rumenii. Scoate tofu din tigaie și lasă-l de-o parte.

La foc mediu, călește cepele, morcovii, ciupercile, usturoiul și broccoli. Gătește timp de 6 minute. Adaugă cubulețele de tofu și sosul de soia. Lasă la gătit pentru câteva minute, amestecând continuu. Presară cu sucul de Combawa.

Servește imediat cu orez alb și quinoa.