Legume Teriyaki cu noodles

Legume Teriyaki cu noodles

Felul principal

  • 4

    Număr de persoane

  • Accesibil

    Cost

  • Uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 ardei roșii
  • 2 cepe roșii
  • 250 g ciuperci
  • 150 g sos teriyaki
  • 1 lingură semințe de susan
  • 300 g noodles
  • 3 linguri ulei de susan
  • 11-12 frigărui

Pregătire

1. Taiati dovleceii, ardeii si ceapa in parti egale de aprox 3 cm. Curatati ciupercile. Amestecati legumele cu sosul teriyaki si acoperiti pentru 15 min. Prajiti semintele de susan cu un pic de ulei si lasati-le sa se raceasca pe o farfurie.

2. Gatiti noodels-sii conform instructiilor de pe ambalaj. Formati frigaruile din legume. Porniti gratarul, selectati programul "manual" ( aprox 240 ºC) si gatiti frigaruile timp de 4 min (o culoare usor maronie).

3. Scurgeti pastele si amestecati cu uleiul de susan. Formati 4 portii si in fiecare bol adaugati deasupra cate o frigaruie. Serivti.

Produse recomandate