Iepure cu muștar

Iepure cu muștar

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 2 pulpe de iepure tăiate jumătăți și date prin făină
  • 1/2 cepe, mărunțite
  • 50 ml de supă de vită
  • 200 g de morcovi mărunțiți
  • 70 ml de vin alb
  • 1 linguriță de salvie mărunțită
  • 1 linguriță de sare și piper
  • 1 lingură de ulei
  • 1 lingură de muștar
  • 1 lingură de smântână grasă

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Rumenește pulpele de iepure pe toate părțile.

Adaugă ceapa și morcovii. Adaugă vinul, supa de vită și muștarul. Asezonează cu sare și piper.

Timp de gătire: 9 minute.

Adaugă salvia tocată și servește.