Găluște cu sos tomat

Găluște cu sos tomat

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 4 x 40 g găluște de știucă
  • 1/2 ceapă, curățată și tocată fin
  • 200 g de roșii, pasate cu blenderul sau tocate
  • 4 roșii uscate (opțional), tăiate fâșii
  • 1 morcov, curățat și tăiat sferturi pe lungime, apoi feliat subțire
  • Ierburi aromatice
  • 1 linguriță de ketchup
  • 1 linguriță de zahăr
  • 1 lingură de ulei
  • 50 ml de apă

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Curăță și toacă fin ceapa.

Toarnă uleiul în oală.

Călește ceapa timp de câteva minute. Adaugă restul ingredientelor cu excepția găluștelor. Asezonează. Amestecă. Lasă să se înmoaie.

Pune găluștele deasupra.

Timp de gătire: 7 minute.

Servește cald.