Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Toacă fisticul grosier. Taie parmezanul în fâşii subţiri. Marinează scoicile în puţin ulei de fistic şi condimentează-le cu sare şi piper. Topeşte untul şi amestecă-l cu ulei.
Umezeşte foile de plăcintă cu acest amestec.
Taie fiecare foaie de plăcintă în câte 3 cercuri egale. Pune un pic de fistic în mijlocul fiecărei bucăţi de foaie de plăcintă.
Pune o scoică deasupra şi ornează cu fâşii de parmenzan. Adună foaia de plăcintă astfel încât să formezi o găluşcă în jurul scoicii. Prăjeşte întâi pe partea cu parmezanul şi apoi şi pe partea cealaltă până când găluştele devin aurii.
Serveşte cu salată verde/rucola.
Găsiți condițiile de garanție pentru produse
Găsiți centrele de reparații
Găsiţi instrucţiunile de utilizare a produselor dvs. Tefal.
Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție.