Fasole cu cârnați

Fasole cu cârnați

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 75 g de cârnați Morteau
  • 100 g de cârnați de Toulouse
  • 125 g cârnați de Montbéliard
  • 1/4 ceapă, curățată, tăiată felii subțiri
  • 350 g de fasole boabe uscată, hidratată 12h (1/2 din cantitate pt fasole uscată)
  • 250 g de morcovi proaspeți, curățați și feliați subțire
  • 1/4 portocală, feliată
  • Ierburi aromatice
  • 1 lingură de ulei
  • 50 g de mazăre (opțional)

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Taie portocalele în felii groase.

Curăță și feliază fin morcovii.

Curăță și toacă fin ceapa.

Toarnă uleiul în oală.

Adaugă cârnații și rumenește-i.

Pune restul ingredientelor în oală. Amestecă.

Timp de gătire: 30 de minute.

Amestecă și servește.