Doradă cu roșii și măsline

Doradă cu roșii și măsline

Felul principal

  • 4

    Număr de persoane

  • Accesibil

    Cost

  • Uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 4 bucăți (150 g fiecare) de doradă
  • 4 linguri pătrunjel tocat mărunt
  • o jumătate de lămâie
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 usturoi
  • 2 roșii
  • 50 g măsline verzi, fără sâmburi
  • sare
  • piper

Pregătire

1. Porniti gratarul, selectati programul automat pentru 'peste', apasati OK iar aparatul va incepe sa se incalzeasca.

2. Preparati o compozitie din patrunjel (tocat marunt), usturoi (tocat), sucde lamaie, ulei de masline si sare si piper. Curatati rosiile de seminte si taiati-le in patru, si amestecati-le cu maslinele.

3. Imediat ce preincalzirea s-a terminat, asezati pestele cu sare si piper, puneti bucatile pe gratar si inchideti aparatul. Preparati urmand indicatiile gratarului pana cand aparatul indica etapa "mediu grill". Serviti pestele cu sos, legume si orez.

Produse recomandate