Curry de legume

Curry de legume

Aperitiv

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 1 lingură de pastă de curry
  • 1 lingură de unt topit
  • 10 g de ghimbir proaspăt ras
  • 30 g de morcovi, curățați și feliați subțire
  • 1.5 linguri de lapte de cocos
  • 150 g de ciuperci shiitake, spălate, feliate subțire
  • 75 g de fasole verde, spălată și tăiată bucăți
  • 75 g de baby corn, tăiat jumătăți (sau porumb dulce din conservă)
  • 1/2 lingură de zeamă de lime
  • 1/2 lingură de sos de soia

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Adaugă untul în oală.

Adaugă ghimbirul și pasta de curry. Gătește timp de 2 minute. Adaugă restul ingredientelor. Amestecă. Gătește timp de 3 minute.

Presară coriandru. Servește cu germeni de soia și orez.